BALG’AM KO’CHIRUVCHI VOSITALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola balg’am ko’chirishda qo’llaniladigan dori vositalari ularni olish usullari , tibbiyotda qo’llanilish sohalariga mo’ljallangan. Balg’am nafas yo’llarida hosil bo’ladigan qalin, yopishqoq suyuqlikdir va odatda yo’tal paytida chiqariladi. Albatta balg’amni vaqtida ko’chirish muhim.