QISHLOQ XO‘JALIGI UCHUN TRANSPORT MASLASI USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada transport masalasi nazariy va amaliy jihatdan keng yoritiladi. Farg‘ona viloyatining qishloq xo‘jaliklari mahsulotlarini viloyat markazidagi bozorga eng kam xarajat bilan yetkazish muammosi tahlil qilinadi. Masala bosqichma-bosqich minimal baholi usul orqali yechiladi. Real misol asosida optimal reja tuziladi va umumiy xarajatlar kamaytiriladi.