KICHIK YARALARGA BOG’LAM QO’YISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Vaqtida e’tibor qaratilmagan , organizmda paydo bo’ladigan yaralar boshqa kasalliklarga nisbatan bazan juda xavfli bo’ladi. Bu xavf ularning infeksiya bilan zararlanish darajasi orqali baholanadi. Agar sizda kichik xavfsiz yaralar yuzaga kelgan bo’lsa be’etibor qoldirmasdan uy sharoitida bog’lam quay bilish muhim.