ORGANIZMDAGI GORMANAL MO’TADILLIK . (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola  gormonlar o’zgarishlar jarayonlarida yuzaga keladigan muammolarda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan .