NEYROMYELIT OPTIKA (NMO). (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Neyromyelit Optika (NMO)  qanday kasallik ekani, kasallik oqibatida organizmda noxush holatlar kelib chiqish sabablari , klinikasi,  davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan.