HOMILADORLIK DAVRIDAGI ADAPTATSIYA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola  homiladorlik davrida ayol organizmida yuzaga keladigan o’zgarishlar , homilaning o’sib rivojlanishiga organizmning ko’rsatadigan ta’siri, qo’shimcha dori vositalardan foydalanganda yuzaga keladigan holatlar haqida.