ONA TILI DARSLARIDA STEAM YONDASHUVINI QO‘LLASH IMKONIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ona tili ta’limida zamonaviy innovatsion yondashuv – STEAM modeli haqida ma’lumot beriladi. Maqolada ona tili darslarida fanlararo integratsiyani ta’minlash orqali o‘quvchilarning tafakkurini, ijodkorligini, tahliliy fikrlash ko‘nikmasini rivojlantirish imkoniyatlari yoritiladi. Misollar orqali amaliy tatbiq ko‘rinishlari keltiriladi.