TABAQALASHTIRILGAN TA'LIM TEXNOLOGIYASI ORQALI BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA NUTQIY KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilarida nutqiy kompetensiyani rivojlantirish uchun differensial ta’lim texnologiyalardan foydalanishning chora tadbirlari haqida keltirilgan