BOSHLANG‘ICH TA’LIM FANLARI INTEGRATSIYASI: ZARURIYAT, YONDASHUVLAR VA AMALIYOT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda fanlar integratsiyasining nazariy asoslari, amaliy ahamiyati va uni amalga oshirishda qo‘llaniladigan metodlar yoritilgan. Integratsiyalashgan ta’lim orqali o‘quvchilarning mantiqiy tafakkuri, muammoli vaziyatlarni hal qilish ko‘nikmalari hamda o‘zaro bog‘liqliklarni tushunish salohiyati rivojlanadi. Maqolada, shuningdek, integratsiyalashgan darslarni rejalashtirish va baholash masalalariga ham e’tibor qaratilgan.