TA’LIM TIZIMIDA O’QITUVCHI NUTQINING AHAMIYATI VA GIGIYENASI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada o’qituvchi nutqi, uni rivojlantirish va undan foydalanish imkoniyatlari ,  kasb kasalligi, uni oldini olish, ovoz gigiyenasi haqida so‘z boradi.