PSIXATRIYA TEXNIKLARI ( YORDAMCHILARI ) QANDAY HOLATLARDA KERAK ? (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
• Psixiatriya texniklari va psixiatriya yordamchilari ruhiy salomatligi va rivojlanishida nuqsonlari bo'lgan odamlarga yordam ko'rsatadilar. Ularning vazifalari odamlarni tinglash va ularning xatti-harakatlarini kuzatishdan tortib, odamlarga kundalik hayotda yordam berishgacha, jumladan ovqatlantirish, cho'milish va kiyinishni o'z ichiga oladi.