NEFT VA TABIIY GAZ MAHSULOTLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kimyo fanida ko’pchilikga qiziq bo’lgan neft mahsulotlari ,tarkibi va qayta ishlash.Tabiiy gazni qayta ishlashi haqida  ma’lumotlarga ega bo’lishga   yordam beradi.