CHAQALOQLARDA KINDIK KASALLIKLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada pediatriyaning paydo bo’lish nazariyasi, chaqaloqlarda yuzaga keladigan kindik kasalliklari va ushbu jarayonda amalga oshiriladigan tibbiy usullar xususidagi fikrlar berilgan.