“HAYVONOT DUNYOSINI MUHOFAZA QILISH VA UNDAN FOYDALANISH TO‘G‘RISIDA”GI QARORINING MAZMUN VA MOHIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Surxondaryo viloyati hayvonot dunyosining davlat kadastri yovvoyi hayvonlar soni, ularning geografik tarqalishi,  miqdoriy  va  sifat tavsiflari, ulardan foydalanish hamda ulari iqtisodiy baholash  to’g’risidagi uzluksiz yangilanadigan axborot tizimi.