SURXONDARYO VILOYATI HAYVONOT DUNYOSINING DAVLAT KADASTRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Surxondaryo viloyati hayvonot dunyosining davlat kadastri yovvoyi hayvonlar soni, ularning geografik tarqalishi,  miqdoriy  ulardan foydalanish hamda ulari iqtisodiy baholash  va  to’g’risidagi yangilanadigan axborot tizimi.