VITAMIN A TANQISLIGI . (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
A vitamini tanqisligi tanangizda etarli miqdorda A vitamini olmaganida ro'y beradi. A vitamini etishmasligi dietasi va ayrim kasalliklar A vitamini etishmovchiligiga olib kelishi mumkin. Semptomlar tungi ko'rlik kabi ko'rish muammolarini o'z ichiga oladi. Davolash A vitamini qo'shimchalarini olishni o'z ichiga oladi. A vitaminini o'z ichiga olgan ko'p ovqat iste'mol qilish orqali A vitamini etishmasligining oldini olishingiz mumkin..