YURAK ISHEMIK KASALLIKLAI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Miokard infarkti — yurak mushaklarining bir qismi qon bilan ta'minlanishining to'satdan to'xtashi natijasida ushbu to'qimalarning o'lishi (nekrozi) holatidi.