OZIQ -OVQAT SANOATI UCHUN EKOLOGIK SUT MAHSULOTLARI ETISHTIRISHNING DOLZARB MASALALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Har bir davlatda ekologik toza mahsulotlar ishlab chiqarish va sifatini nazorat qilish davr talabidir. Ushbu maqolada O‘zbekiston sharoitida organik sut ishlab chiqarish jarayoni uchun zarur shart-sharoitlarni yaratish bo‘yicha takliflar keltirilgan