O‘QUVCHILARDA MUMTOZ JANRLARNI O‘QISH VA TAHLIL QILISH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda mumtoz janrlarni o‘qish, ularning badiiy ruhiyatini oshirish va tahliliy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish xususida fikr yuritilgan.