MAKTABGACHA TA’LIMDA SIFATILI TAL’MINI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada  ta’lim sifatini boshqatish,ta’lim tizimini sifatli tashkil qilish, zamonaviy sifatli ta’lim tizimini yaratish, ta’lim  samaradorligini oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.