O'ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MUSTAQILLIK YILLARIDA HUQUQBUZARLIKLAŔ PROFILAKTIKASI SOHASIDA AMALGA OSHIRILGAN ISLOHOTLAR VA UNING JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI O'RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘zbekiston Respublikasida mustaqillik yillarida huquqbuzarliklar profilaktikasi sohasida amalga oshirilgan islohotlar va ularning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni katta ahamiyatga ega. Mustaqillikka erishganidan so‘ng, O‘zbekiston hukumati o‘zining ijtimoiy, siyosiy va iqtisodiy tizimini qayta qurish jarayonida huquqbuzarliklar profilaktikasiga alohida e’tibor qaratdi.