VIKTIMLIKNING SOTSIAL YECHIMI SIFATIDA- IJTIMOIY PROFILAKTIKA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola orqali siz, Huquqbuzarliklarni oldini olishning yangi turi hisoblangan ijtimoiy profilaktika tushunchasi, uning jamiyatda huquqbuzarliklarni kamaytirishda tutgan muxim ro’li, ushbu profilaktikaning obektlari va amalga oshiruvchi subektlarning tasnifi, shuningdek ijtimoiy profilaktikaning boshqa profilaktika turlaridan nechog’lik farq qilishini ilmiy jihatdan asoslanganligini ko’rishimiz mumkin.