NOGIRON FARZANDI BOR OTA ONALARGA PSIXOLOGIK TAVSIYALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola nogironligi bo'lgan farzandlarni tarbiyalash jarayonida duch kelinadigan psixologik qiyinchiliklarni yengishda ota-onalarga amaliy tavsiyalar beradi. Maqolada stressni boshqarish, ijobiy munosabatni saqlash, o'zaro yordam va mutaxassislar ko'magidan foydalanish kabi muhim jihatlar ko'rib chiqiladi. Shuningdek, nogiron farzandning o'ziga xos ehtiyojlarini tushunish va ularga moslashish, oila a'zolari o'rtasidagi munosabatlarni mustahkamlash masalalari ham yoritilgan.