BESAPANTOV KONI SHAROITIDA MUQOBIL ENERGIYA MANBALARI IMKONIYATIDAN SAMARALI FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
“Besapantov” koni sharoitida muqobil energiya manbalari imkoniyatlari atroflicha tahlil qilingan. Tadqiqotda kon korxonasi sharoitida quyosh va shamol imkoniyatlari o‘rganilgan va korxona sharoitida elektr iste’molchilarning energiya samaradorligini oshirish uchun mikro SHES qurilmasidan unumli foydalanish taklifi keltirilgan