“ XAMSACHILIK AN’ANASI VA ALISHER NAVOIY IJODIDA UNING BADIIY TALQINI” (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Xamsachilik — Sharq xalklari adabiyotida dostonnavislik shakllaridan biri; "Xamsa" yozish bilan bogʻliq adabiy anʼana. Nizomiy Ganjaviy asos solgan.Alisher Navoiyning ijodi haqida ham keng ma’lumotlar keltirilgan.