HAQIQIY ELEMENTAR ZARRALAR HAQIDA MULOHAZALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola haqiqiy elementar zarralar haqidagi ma’lumotlar va ularning xususiyatlariga bag‘ishlangan bo‘lib, dastlab umumiy mulohazalar va keyinchalik har bir guruh elementar zarralar haqida ma’lumotlar keltirilgan.