BOSHLANG’ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA QO‘LLANILADIGAN METODLAR VA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada bo'lajak boshlang'ich sinf o’qituvchilarining ona tili darslarini samarali o’tkazishdagi ijodkorligi, o'quvchilar faoliyati, dars o’tishni va uning tushunarliligini oshirish metodlari va usullari yoritilgan.