BOLALAR HARAKATCHANLINI OSHIRISHDA MASSAJDAN FOYDALANISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola  bolalar uchraydigan ma’lum bir terapevtik kasalliklarni massaj bilan davolash  jaraytoni, massaj mumkin bo’gan yoki taqiqlangan holatlarni to’g’ri aniqlashga mo’ljallangan.