“KEYS-STADI” PEDOGOGIK TEXNOLOGIYASINI “AVTOMOBIL YO‘LLARINI EKSPLUATATSIYA QILISH” FANIDA QO‘LLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda erkin va mustaqil fikrlovchi, ijtimoiy-siyosiy hayotda ongli ravishda faol ishtirok etishga qodir yosh avlodni shakllantirish «Kadrlar tayyorlash milliy dasturi» ning asosiy ustuvor yoʻnalishidir. Bu esa mamlakatning ijtimoiy-siyosiy hayotiga demokratik  asoslarini joriy etishni, fuqarolik jamiyati va huquqiy davlat qurishni tezlahtirish imkonini beradi. Dastur taʼlim muassasalari mustaqilligini kengaytirish orqali taʼlim boshqaruvini demokratlashtirishni oʻz ichiga oladi.