ADABIY TA'LIMDA O‘QUVCHILARNING TANQIDIY TAFAKKURINI MUAMMOLI TA'LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada adabiy ta’limda o‘quvchilarning tanqidiy tafakkurini rivojlantirishda muammoli ta’lim texnologiyasidan foydalanish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, tanqidiy tafakkurni shakllantirishga xizmat qiluvchi amaliy metodlar tahlil qilingan hamda ta’lim jarayonida bu texnologiyaning samaradorligi asoslab berilgan.