TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda turizm sohasida raqamli texnologiyalarning roli kundan-kunga ortib bormoqda. Raqamli texnologiyalar nafaqat sayyohlar uchun, balki turizm sohasidagi barcha ishtirokchilar, jumladan, mehmonxonalar, sayohat agentliklari, transport kompaniyalari va boshqa xizmat ko'rsatuvchi tashkilotlar uchun muhim ahamiyatga ega. Ular turizmni rivojlantirishda yangi imkoniyatlar yaratadi va xizmat sifatini oshiradi.