SHAXSNI O‘RGANISHDA PROFAYLING VA NOVERBAL PSIXOLOGIYA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaxsni o‘rganishda profayling va noverbal psixologiya yondashuvlarining nazariy va amaliy asoslari ko‘rib chiqiladi. Maqolada tana tili, mimika, pozitsiya va boshqa noverbal belgilar asosida shaxs xususiyatlarini aniqlashning ilmiy metodlari tahlil qilinadi. Shuningdek, jinoyatchilikni aniqlash, xavfsizlikni ta'minlash va psixologik diagnostika sohalarida bu metodlarning ahamiyati yoritiladi.