KIBERXAVFSIZLIK SOHASIDA DAVLAT-XUSUSIY SHERIKCHILIKNI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION MEXANIZMLARI: XORIJIY TAJRIBA VA O‘ZBEKISTON QONUNCHILIGI ASOSIDA TAHLIL (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada kiberxavfsizlikni ta’minlashda davlat-xususiy sherikchilik (DXSh) mexanizmlarining innovatsion shakllari tahlil qilingan. AQSH, Estoniya, Singapur, Isroil kabi ilg‘or davlatlarning tajribalari asosida O‘zbekiston uchun mos model tavsiya etilgan. Shuningdek, O‘zbekiston qonunchiligidagi mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.