GLOBAL IQTISODIY MUNOSABATLARDA SAVDO URUSHI MUAMMOSI VA UNING MIKROIQTISODIY ZARARLARINI KAMAYTIRISH MASALALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hammamizga ma’lumki, 2025-yil global iqtisodiy munosabatlar taranglashuvi hamda “xalqaro savdo urushi” start olgani bilan boshlandi. Dunyoga mashxur mamlakatlar tashabbusi bilan boshlangan savdo urushi, shundoq ham tarang bo‘lib turgan vaziyatni yana ham taranglashtirib yubordi. Quyidagi maqolada global iqtisodiy munosabatlarda savdo urushi muammosi va uning makroiqtisodiy zararlarini kamaytirish masalari ko‘rib o‘tiladi.