MATEMATIKA FANIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA METODLARNI QO‘LLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada matematika fanini o’qitish uchun zamonaviy texnologiyalar va metodlarni qo’llash tavsiya qilingan. Dars jarayonini olib borishda ma’lum ketma- ketlikni tashkil etish orqali muammolarga yechim topish mumkinligi aytib o’tilgan.