ARAB ADABIYOTIDA BALOG’AT ILMINING SHAKLLANISHI VA TADRIJIY RIVOJI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada dastlab, badiiyatshunoslik balog’at ilmining fan \sifatida shakllanishi bu borada asarlar yozgan olimlar haqida so’z boradi. Balog’at ilmi Qur’on va hadisning nozik jihatlarini tushunishda asosiy vosita ilm ekani ta’kidlanadi.