ISAJON SULTONNING “OZOD” ROMANIDA INTERTEKSTUALLIK (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
AnnotatsiyaIsajon Sultonning “Ozod” romanida intertekstuallik orqali diniy, falsafiy, klassik va zamonaviy adabiy manbalar bilan badiiy muloqotga kirishgan. Ushbu maqolada roman matnidagi intertekstual qatlamlar, ularning poetik va ideologik ahamiyati tahlil qilinadi.