GAZ BALLONLI TA‘MINLASH TIZIMI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Aannotatsiya: ushbu maqolada avtomobil dvigatellarining gaz balonli ta’minlash tizimini umumiy tuzilishi, ularning turlari, qismlari, vazifalari xususidagi fikrlar ifoda etilgan.