ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА МАҚСАДЛИ МАРКЕТИНГ ЛОЙИҲАЛАРИНИ БОШҚАРИШ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада олий таълим муассасаларида мақсадли маркетинг лойиҳаларини самарали ташкил этиш ва бошқаришнинг назарий асослари, замонавий ёндашувлари ҳамда амалий механизмлари таҳлил қилинади. Шунингдек, рақобатбардош таълим бозорида университетларнинг позициясини мустаҳкамлашда мақсадли маркетинг стратегияларининг аҳамияти ёритилади..