ESHITISH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH VA TALAFFUZNI SHAKILLANTIRISH BO'YICHA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA MAKTAB BOSHLANGICH TA’LIMiDA FRONTAL MASHG’ULOTLAR OLIB BORILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tayanch so’zlar: Eshitish, talaffuz, frantal surdopedagogik ishlar amaliyoti, moslashuvchanlik, intervokal ,korreksiyalash  , mashg’ulotlar