ONLAYN TA’LIMDA TIL O‘QITISHNING YANGI IMKONIYATLARI VA MUAMMOLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
So‘nggi yillarda dunyo bo‘ylab raqamli texnologiyalarning keskin rivojlanishi    ta’lim sohasida tub o‘zgarishlarni yuzaga keltirdi. Ayniqsa, pandemiya davrida joriy etilgan majburiy masofaviy o‘qitish tizimi onlayn ta’limning imkoniyatlarini kengroq ochib berdi. Bugungi kunda chet tillarini o‘qitishda onlayn platformalar, mobil ilovalar, videodarslar va virtual sinflar keng qo‘llanilmoqda. Ushbu   maqolada onlayn ta’lim doirasida til o‘rgatishning afzalliklari, yuzaga kelayotgan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr yuritiladi.