ҲУҚУҚ-ТАРТИБОТ МАСКАНИНИНГ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИНИ АМАЛГА ОШИРИШДАГИ АҲАМИЯТИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада ҳуқуқ-тартибот маскани, унинг тузилиши ва мақсади, масканнинг ҳуқуқбузарликлар профилактикасини амалга оширишдаги вазифалари ва функциялари, масканнинг соҳавий хизматлар ва бошқа давлат органлари билан ҳамкорлиги, маскан фаолиятининг асосий йўналишлари бўйича фикр ва мулоҳазалар илгари сурилган.Аннотация: В данной статье представлены мнения и комментарии об пункте правопорядка, его структуре и цели, задачах и функциях пункте в осуществлении профилактики правонарушений, взаимодействии центра с негосударственный и другими государственными органами, основных направлениях деятельности центра.Annotation: This article presents opinions and comments on the point of law and order, its structure and purpose, tasks and functions of the point in the implementation of crime prevention, the interaction of the center with non-governmental and other state bodies, the main activities of the center.