BANK XIZMATLARINING TADBIRKORLIK RIVOJIGA TAʼSIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bank xizmatlarining tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirishdagi roli va ta’siri tahlil qilinadi. Kreditlar, investitsiya mahsulotlari, lizing va boshqa moliyaviy xizmatlarning kichik va o‘rta biznesni qo‘llab-quvvatlashdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Maqolada bank xizmatlarining tadbirkorlik muhitiga ijobiy va salbiy ta’sirlari, shu jumladan foiz stavkalari, kredit olish shartlari va moliyaviy mahsulotlarning mavjudligi kabi omillar tahlil etiladi. Mahalliy va xalqaro bank tizimlarining tajribasi misollar orqali o‘rganilib, ularning innovatsiyalar va raqobatbardoshlikni oshirishdagi o‘rni ko‘rsatiladi.