KORXONA FAOLIYATINI BOSHQARISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada korxona faoliyatini boshqarishda axborot texnologiyalarining tutgan o‘rni, ularning turlari, joriy etish mexanizmlari hamda samaradorlikni oshirishdagi hissasi tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston sharoitidagi amaliyot, muammolar va istiqbol tendensiyalari ham yoritiladi.