COLOR PICKER — RANG TANLOVCHI WINDOWS FORMS DASTURI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
AnnotatsiyaMazkur maqolada C++/CLI tilida Microsoft Visual Studio muhitida ishlab chiqilgan Windows Forms ilovasi — rang tanlash (Color Picker) dasturi bayon etilgan. Dastur foydalanuvchiga oson interfeys orqali rang tanlash imkonini beradi va tanlangan rangni turli formatlarda (RGB, HEX, CMYK, HSV, HSL) ifodalab beradi. Ushbu ilova dizayn va dasturlash amaliyotini uyg‘unlashtirgan holda foydalanuvchi bilan interaktiv ishlashni ta'minlaydi.