«TIL BOR-MILLAT BOR» (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Til-millatning bosh belgisi hisoblanadi.O’zbek tilim men uchun dunyodagi eng boy,eng go’zal,eng barkamol til.O’zbek tiling o’z vataningdek aziz,o’z onangdek tabarruk.Har bir millatning o’z Vatani,oilasi bo’lgani kabi uning jonajon va betakror ona tili ham bo’ladi.Inson uchun uning vatani,ota-onasi,oilasi qanchalik qadrli bo’lsa,uning ona tili ham shu qadar aziz va muqaddas bo’ladi.