ARUZ VAZNI HAQIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Aruz vazni. Bu vaznda aruzni bo’g’inlarga emas, balki harflarga qarab bo’ladilar. A.Navoiyning quyidagi satrlari aruzning ramali musamma maqsur turida yozilgan.