TIKUVCHILIK FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA ULARNING SAMARADORLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada kasbiy ta’lim tizimida tikuvchilik fanini ‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Unda interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, loyiha asosida o‘qitish, kompetensiyaviy yondashuv kabi zamonaviy yondashuvlarning dars jarayonlariga tatbiqi va ularning amaliy samaradorligi yoritilgan.