OSKAR UAYLD IJODIDA DEKADENTIZM UNSURLARI: ”DORIAN GREYNING PORTRETI “ ASARI MISOLIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ingliz yozuvchisi Oskar Uayldning “Dorian reyning portreti” asaridagi dekadentizm tshunchasi, g’oyalari  hamda uning asosiy belgilari tahlil qilinadi. Bundan tashqari asarda qo’llanilgan tasvirlar, Uayldning til uslubi hamda badiiy vositalar haqida umumiy ma’lumotlar yoritib o’tiladi.