PEDOGOGIK KASBIY KO‘NIKMALARNING TA’RIFI, TURLARI VA UNING PEDOGOGIK JARAYONLARDAGI AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
:Ushbu maqolada pedogogik mahorat va pedogogik kasbiy ko‘nikmalarning ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritilib, bugungi zamon ta’limi yoshlarning intellektual rivoji hamda ularning iste’dodi va qobiliyatlarini to’liq amalga oshirishga e’tibor berishga bog’liq ekanligi pedagogika orqali yoritiladi.